Image Image Image Image Image

Blog

19

Mar

Redizajniran sajt pušten online

“Slika govori više od 1000 reči”.  Ovim geslom smo se vodili i mi pri redizajnu našeg veb sajta.
Želja nam je bila da fotografijama predstavimo najuspešnije izvedene projekate razvrstane po odabranim kategorijama:

Kuhinje / Enterijeri /Plakari / Poslovni prostori / Kupatila / Vrata / Dekorativni kamen

redizajnTakođe u sekciji INTERACTIVE DESIGN, možete pronaći Referenc listu, te kratak izvod iz profila kompanije i novosti.

Trudićemo se u budućnosti da nastavimo sa ažuriranjem i poboljšanjem svih kategoraija na sajtu, kao i povezivanjem sadržaja sa društvenim mrežama.

Želja za dvosmernom komunikacijom sa našim klijentima interactive design čini boljim, a naše kupce zadovoljnijim.

 

 

18

Mar

Pri kraju izrada projekta na gradilištu Thayngen u Cirihu

ID interactive design završava projekat metalnih ograda na gradilištu Thayngen u Cirihu, Švajcarska.  Preko 300 metara ograde uspešno se montiraju na datom gradilištu.  Uz ograde firma je isporučila svu prateću opremu za montiranje.  Pored ograda ID radi i sve plakare na objektu.  Projekat će biti kompletiran do kraja aprila.

25

Feb

Interactive design oprema hotel u Sočiju

ID je u pregovorima sa ruskim partnerima za opremanje hotela u ruskom Olimpijskom gradu Sočiju.  Ova godina je poslednja pred Olimpijske Igre.  Predsednik Putin lično nagleda razvoj velikih projekata u ovog gradu i ima ambiciju da ovo budu najspektakularnije OI do sad.  ID je dobio opremanje jednog hotela u centru grada.  Takođe započinje pregovore o renoviraju velikog državnog hotela sa preko 500 soba.  Ovo samo pokazuje širok dijapazon naših mogućnosti i naše poznavanje kako zapadnih tako i istočnih tržišta.